Βιολογικό παγωτό φράουλα. Αγνή σπιτική συνταγή
- Γράφτηκε από τον/την Μαρία Τριγώνη
Επιμέλεια Μαρία Ανθοπούλου Κελεσίδου
Δημιουργήστε το δικό σας σπιτικό βιολογικό παγωτό φράουλα, το οποίο θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους. Χωρίς χρωστικές και τεχνητά αρώματα, από βιολογικές πρώτες ύλες, μα κυρίως εύκολο στην εκτέλεση…
Υλικά…
400gr βιολογικές φράουλες
250gr ζάχαρη άχνη
500gr βιολογικό γάλα
Εκτέλεση…
Τοποθετούμε στο μπλεντερ τις φράουλες και τις πολτοποιούμε, αφού πρώτα τις έχουμε καθαρίσει.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το γάλα και ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και το επιδόρπιο μας είναι έτοιμο.
Εναλλακτικά εάν δε διαθέτουμε παγωτομηχανή, βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ, το τοποθετούμε στην κατάψυξη και κάθε 45 λεπτά της ώρας αναμειγνύουμε ώστε να γίνει αφράτο.
Μπορούμε να προσθέσουμε κομματάκια από φράουλα ή ακόμα και... σοκολάτα !!! Σερβίρεται σε χωνάκι ή σε μπωλ.
πηγή: www.organiclife.gr